Sillybands

Heeei. For det første gikk det kjempebra på turneringen. Vi vant fem av de seks kampene vi spilte, og den andre uavgjort.  I tillegg hadde vi det superkoselig på hotellet. Godteri, brus, film og snakking, KJEMPEKOS!

Men tilbake til overskriften.  Hva syns dere egentlig om Sillybands? Selv har jeg noen som jeg fikk i ett toppblad, men som jeg ikke bruker så mye. Det er jo egentlig bare noen gummistrekk man trer rundt armen, men det kan jo være kult til noen antrekk.  Selv om det er inn akkurat nå, tror jeg ikke at jeg kommer til å begynne å bruke det. Men det er jo bare min mening. Men hva syns dere om Sillybands?
Tenk nå er det jo bare en uke igjen til adventskalenderen begynner, og bare noen få dager igjen til første søndag i advent!!  Og i helgen skal vi begynne å se litt på julepynten.

 

Snakkes!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FotoDahl

FotoDahl

12, Narvik

Jeg heter Julie og kommer fra Narvik. Har to småsøsken en mamma og en pappa. Blogger om foto og hverdagen, venner og familie. Det hadde vært kjempe koselig om du legger igjen en kommentar, kommentere alltid tilbake ;-)

Kategorier

Arkiv

hits