Hjemme fra leirskolen..

Hei. Igår ettermiddag kom jeg tilbake fra Knutmarka leirskole. Det var en tur jeg aldri kommer til og glemme, så mange koselige folk og mye morro i naturen og i hyttene. 5 dager var alt for lite, kunne gjerne ha vært der i en uke til <3  På hytten var vi 7 personer. Charlotte, Therese, Victoria, meg, Margrethe, Frida og Vilde. Noen koselige rotkopper, neida. 

Ingvild og Nina er de beste venninnene man kunne fått på en leirskole, skikkelig snille og søte jenter! Synd at vi ikke delte hytte med de, men var masse sammen med de på kveldene (og dagen). Og det aller beste, de bor bare 5-10 minutter unna der jeg bor!

Vi ble vekt klokken halv åtte, og mellom halv åtte og halv ti måtte vi stelle oss, spise frokost og vaske hytten. De har en vaske-konkurannse som heter ``Vommy``, og hvis man har den reneste hytten vinner man han Vommy i en dag eller natt. Vi vant den en gang da fikk vi ti poeng.

En ting irriterer meg veldig nå. Pappa har dratt på jobb i utlandet, og har mest sannsynelig tatt med seg USB-kabelen, finner den iallefall ikke nå. Så det blir nok ingen bilder denne gang. Men skal prøve og fått tid til det når pappa kommer hjem igjen.


bare ett rart bilde av meg...

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FotoDahl

FotoDahl

12, Narvik

Hei jeg er en jente på 12 år som heter Julie, og kommer fra Narvik. Jeg har alltid likt og ta bilder. Her er pappaen min sin blogg: www.runedahl.blog.com :)

Kategorier

Arkiv

hits