gud, jeg er ingen god blogger...

og det skal være helt sikkert. Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle hvis vi gjorde de siste dagen i USA, da jeg ikke blogget. Etter vi hadde vært i Las Vegas dro vi til Bryce Canyon og Grand Canyon, der var det mange morsomme fjell! Så dro vi en natt å overnattet i Vegas igjen, det var det mest fine hotelle jeg noensinne har sett!! Vi dro til Anaheim dagen etter for å dra på Disney land, der var det syyykt morsomt, ville ikke dra der ifra på kvelden :P også den dagen vi var der sa var det ett kjempefint fyrverkeri!  Så de to eller tre siste dagene var vi i LA, så der brukte jeg opp de siste ferie pengene.
Nå er det litt ovr en uke siden jeg kom hjem fra USA.  Det har ikke skjedd så veldig mye siden jeg kom hjem. Men jeg har vært mye sammen med venner og familie, har hatt mye lekse å ta igjen, og gjort meg klar til leirskolen. Har ikke pakket til leirskolen enda men det blir gjort i dag! Så søndagen reiser vi dit :)

Nå blir jeg å ta en bloggpause, begyner å bli litt lei av og blogge...
Men skal ikke slutte helt enda, snakkes!

-julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FotoDahl

FotoDahl

12, Narvik

Hei jeg er en jente på 12 år som heter Julie, og kommer fra Narvik. Jeg har alltid likt og ta bilder. Her er pappaen min sin blogg: www.runedahl.blog.com :)

Kategorier

Arkiv

hits